Лидерът на ГЕРБ ходил в МВР единствено за среща относно действията

...
Лидерът на ГЕРБ ходил в МВР единствено за среща относно действията
Коментари Харесай

Борисов: Ако има оставка на вътрешния министър, трябва да си отиде и премиерът (видео)

Лидерът на ГЕРБ ходил в МВР само за среща по отношение на дейностите по приемането ни в Шенген. " На нея участвали и Мария Габриел, Николай Денков, Кирил Петков, Делян Пеевски, Йордан Цонев, Халил Летифов, Десислава Атанасова. Обсъждахме Гранична полиция и външно министерство какво би трябвало да подхващат, а също по този начин и какво се изисква от законодателната стратегия в Народното събрание ", изясни Борисов. 

 

Що се касае до отстъпката на ГЕРБ в сряда да бъде обезпечен кворум, с цел да се гласоподава вотът на съмнение против кабинета " Денков ", Бойко Борисов сподели, че " още веднъж показал мъдрост и самообладание " и намерили компромис. По думите му те ще гласоподават срещу, както преди дни се ангажираха и Десислава Атанасова и Томислав Дончев.  " Ако отидем на избори, още по-лошо ще бъде ", уверен е Борисов. 

 

На въпрос по отношение на слуховете, че ще се кандидатира за държавен глава, той отговори по този начин: " Президент можех да стана като бях на 40 години. Сега само желая ГЕРБ да бъде стабилизиращият фактор в България. Не може да ме стигне никой ". 

Източник: dir.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР